1. Home
  2. E-post
  3. E-posti seadistamine
  4. Gmail.com’i suunatud e-posti filtri seadistamine

Gmail.com’i suunatud e-posti filtri seadistamine

Gmail.com e-posti filtrid ei soosi alati suunatud kirjade läbi laskmist ja seega võib tihti juhtuda olukordi, kus korrektselt vormistatud kirjad Google serverites rämpsposti alla liigutatakse.

Selle vältimiseks on võimalik lisada Gmail.com haldusesse filtrid, mis lubavad kirjad alati puhtalt läbi. Filtris tuleb kirjeldada ära aadress, mis on Gmail.com kontole suunatud. Seda saab teha järgmiselt:

1) Vali Gmail.com konto alt hammasratta ikoonile klõpsates “Kuva kõik seaded” (See all settings).

2) Seadete alt vali “Filtrid ja blokeeritud aadressid” (Filters and Blocked Addresses) ning sealt alt “Loo uus filter” (Create a new filter).

3) Lahtrisse “Saaja” (To:) kirjuta oma suunatud e-posti konto aadress.

Kui suunamine on olnud ka varem kasutusel, siis on soovitatav enne filtri lisamist proovida otsingut. Nii on näha, kas filtrisse lisatud reegel leiab üles varasemaid kirjavahetusi.

Vajuta peale lahtrite täitmist valikule “Loo filter>>” (Create filter >>).

4) Järgnevas aknas märgista valik “Ära saada kunagi kausta Rämpspost” (Never send it to Spam). Salvesta filter valides “Loo filter” (Create filter).

Peale filtri loomist hakatakse kõiki suunatava aadressi pealt tulevaid kirju ilusti filtritest läbi laskma. Vajadusel saab suunatava aadressi kirjad suunata filtri abil ka täiesti eraldi kausta.

Updated on 22. apr. 2024

Was this article helpful?

Related Articles