1. Home
  2. ZoneID kasutajakonto
  3. Sisenemine “Minu Zone” keskkonda

Sisenemine “Minu Zone” keskkonda

Minu Zone keskkonda saab siseneda viie erineva autentimisvahendiga:

ZoneID konto loomisel määrab klient ise oma kontole kasutajanime ja salasõna. Salasõna on võimalik hiljem muuta Minu Zone keskkonnas Seaded -> Turvalisus -> Salasõna seaded jaotisest. ZoneID kasutajanimi on kirjas konto loomisel kontaktaadressile saadetud automaatteavituses.

ID-kaardi, Mobiil-ID, Smart-ID või Facebooki kontoga sisenemiseks peab ZoneID kasutajakonto eelnevalt olema vastava välise autentimisvahendiga seotud. ZoneID saab välise autentimisvahendiga siduda Minu Zone keskkonnas vajutades üleval paremal kasutajakonto nimel ja valides seejärel Seaded.

Järgmiseks vali Turvalisus ja selle alt Seotud autentimisvahendid.

Zone-ee-Webadmin-3

Seotud autentimisvahendid jaotisest saad valida, kas siduda ZoneID konto ID-kaardi, mobiil-ID, Smart-ID või Facebooki kontoga ja teha juhiseid järgides sidumise. Kui konto on välise autentimisvahendiga seotud, siis keelatakse automaatselt sellele kontole salasõnaga sisselogimine. Soovi korral saab selle kohe ka uuesti lubada. Salasõna seadete kohta leiab infot siit.

Hea teada!

Kui konto on juba ühe isikukoodipõhise autentimisvahendiga (ID-kaart, Mobiil-ID, Smart-ID) seotud, on sisenemiseks võimalik kasutada ka teisi samaväärseid isikukoodipõhiseid autentimisvahendeid.

Minu Zone keskkonda sisenemine

Vali Zone.ee lehel ülal paremal Minu Zone.
Avaneb sisselogimise leht, kus vaikimisi sisenemismeetodiks on kasutajanimi ja salasõna. Mõne teise autentimisvahendiga sisenemiseks vali vastav sisenemismeetod.

Tähelepanu!

Kui kontoga ei ole seotud ID-kaart, Mobiil-ID ega Smart-ID või oled kaotanud seadme koos autentimisrakendusega, siis saab ligipääsu kasutajakontole taastada Zone klienditeenindus.

Kui oled kaotanud ZoneID kontole ligipääsu, siis selle taastamiseks saada oma ZoneID kasutajakonto kontaktiks olevalt e-posti aadressilt selle sooviga kiri aadressile info@zone.ee

Updated on 30. apr. 2024

Was this article helpful?

Related Articles