Maksja muutmine

Arved koostatakse ettevõttele või eraisikule, kelle ZoneID kasutajakontol teenus asub või kelle kontolt tellimus esitati. Maksja muutmiseks on vaja teenus liigutada selle ettevõtte või eraisiku kontole, kellele on soov arvet edaspidi saada. Kui vastav kasutajakonto puudub, siis saab selle lisada meie kodulehel.

Klient ise ei saa teenust teisele kontole liigutada, selleks tuleb saata kiri aadressile info@zone.ee.

  • Kui uuel maksjal on kasutajakonto juba olemas, siis saada aadressile info@zone.ee vabas vormis avaldus, kus on kirjas uue ZoneID konto kasutajanimi ning teenuste nimed, mis peaksid arve saajat vahetama.
  • Maksja muutmisega ehk teenuse teisele kontole tõstmisega peavad olema nõus nii vana kui ka uue ZoneID konto kontaktisikud või konto omanik (ettevõtte konto puhul ettevõtte volitatud esindaja). Konto(de) kontaktisik(ud) peavad kirja saatma ZoneID konto kontaktaadressilt, ettevõtte volitatud esindajalt ootame digiallkirjastatud avaldust.
  • Kui mõlema konto kontaktiks on sama e-posti aadress, siis topeltkinnitust vaja ei ole.
  • Konto kontaktaadressi saab kontrollida Minu Zone keskkonnas Seaded jaotises.
  • Tellimuse esitamisel kuvatakse arve saajat alati enne tellimuse kinnitamist. Kui arve peaks olema koostatud kellelegi teisele, siis ära seda tellimust kinnita – sisene soovitud maksja kontoga või loo uus konto sellele, kes peaks olema arve saaja. Seejärel esita tellimus.
    Kui arve on juba makstud, siis selle arve osas me enam andmeid muuta ei saa.
  • Teenuste kasutajakonto vahetamisel muutub ainult arve saaja. Kui kontot vahetab ka domeeninimi, siis domeeni registrijärgne omanik selle käigus ei muutu.
    Domeeni omaniku muutmiseks on vaja teha omanikuvahetus.
Tähelepanu!

Kui soovitud maksjal ZoneID kontot veel ei ole, siis enne kirja saatmist lisa see meie kodulehel.

Updated on 2. mai 2024

Was this article helpful?

Related Articles